Organiseert u een leuk verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of een gezellig samenzijn met familie? Wij ontvangen met heel veel plezier groepen vanaf 6 personen om op de tuin een heerlijke ochtend, middag of avond te hebben. Bij mooi weer ergens in de tuin, of op het terras en bij minder weer in de kas. 

Wij ontvangen u met heerlijke thee uit de tuin en wat zelfgebakken taart met kruiden uit de tuin. Naast een korte rondleiding door de tuin, gaan we van start met een informatieve workshop, waar we een aantal keuzes hieronder hebben toegevoegd, maar natuurlijk kunnen wij ook een aangepast programma voor u maken. 

Prijs per persoon is tijdelijk 30 euro bij 6 personen en wordt goedkoper nagelang het aantal deelnemers. Zie hier de prijzen. Het Kruiden Atelier duurt 2 uur. Na afloop krijgt u een uitgebreide reader digitaal naar u gestuurd en  u kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Kom uit je winterslaap. Een bijzondere informatieve workshop waarin u van alles krijgt uitgelegd waarom detoxen af en toe heel goed is om te doen en hoe u dat op een eenvoudige manier kunt doen en welke planten daar heel geschikt voor zijn. Vooral in het voorjaar is dat heel fijn om te doen en dan zijn er in de nabije natuur (zelfs in de stad) veel planten te vinden en te plukken die dat goed ondersteunen. We maken een voorjaarsdetox tinctuur en een heerlijke voorjaarslichaamsolie.
  • Weet je hoe gemakkelijk het is om een lekker zalfje te maken? Een zalf zonder allerlei toevoegingen, maar wel goede attributen, zoals kokosolie en amandelolie en goede essentiele olien. Tijdens dit Kruiden Atelier gaan we dieper in op de planten, die goed zijn voor de huid en maken we een zalf voor het gezicht en een speciale lichaamscreme.
  • VrouwenKruiden: Welke kruiden zijn goed voor de hormonale balans bij vrouwen en hoe zijn ze te gebruiken. We maken een heerlijke voetbruisbadzout en een onovertroffen voetenzak.