21 april : Kruiden Atelier gezonde nachtrust

 Veel mensen kunnen slecht slapen en hebben in deze hectische tijd moeite met ontspannen.

Welke kruiden helpen daar goed bij en wat kan je er allemaal mee maken om goed te kunnen ontspannen en slapen. Saadet van Noppen, homeopathe en kruidendeskundige vertelt daar van alles over en we maken een heerlijke kruidenzakje voor naast je kussen en een spray voor op je kussen. Deelname kost €17,50.  Aanmelding via de website: www.btarotterdamevents.nl/kruidenateliers.nl

 
Het Kruiden Atelier voor een gezonde nachtrust vindt plaats op zaterdagmiddag 21 april van 13 tot 15 uur en u kunt zich hier opgeven.
 
19 mei – Kruiden Atelier voor gezonde darmen
 
Welke kruiden werken goed bij het herstellen van de luchtwegen en hoe zijn ze toe te passen? Hier gaan we over hebben tijdens het kruiden atelier op ….. Juni van 13 tot 15 uur. We maken twee kruidenproducten en die neem je natuurlijk mee naar huis.
 
 zaterdag 2 juni Kruiden Atelier voor een gezonde huid
 
Welke kruiden werken goed om de huid te herstellen en hoe kan je ze toepassen? Daar gaan we het over hebben tijdens het Kruiden Atelier op de Botanische Tuin Afrikaanderwijk op  zaterdag 2 juni van 13 tot 15 uur. We gaan twee cremes maken.
 
16 juni – Kruiden Atelier voor gezonde luchtwegen
 
Welke kruiden werken goed bij het herstellen van de luchtwegen en hoe zijn ze toe te passen? Hier gaan we over hebben tijdens het kruiden atelier op 16 Juni van 13 tot 15 uur. We maken twee kruidenproducten en die neem je natuurlijk mee naar huis.
 
7 juli – Kruiden Atelier voor een fris en gezond huis
 (LETOP : DEZE KEER ‘SOCHTENDS VAN 10 TOT 12 UUR!)
Het  laatste  Kruiden Atelier van de Botanische Tuin Afrikaanderwijk op 7 juli van 10 tot 12 uur gaan we het hebben over hoe we ons huis zo fris en gezond mogelijk houden.

 

Deelname kost € 17,50 en het Kruiden Atelier gaat door met minimaal 6 deelnemers en maximaal 12 deelnemers, dus geef bijtijds op en betaal graag vooraf of tijdens de middag met pin.Aanmelden uiterlijk de avond ervoor.  Wij verkopen bij het Kruiden Atelier een aantal van onze nieuwe collectie producten en deelnemers krijgen tijdens deze middag 15 % korting.  Inclusief heerlijke kruidenthee uit de tuin en wat lekkers.
Bij annulering na de vrijdagavond voor het kruiden Atelier na  18 uur is het gehele workshopbedrag verschuldigd.

 

U kunt het bedrag vooraf overmaken op onze bankrekening NL75INGB 0008929848 of per pin betalen bij aanvang van de workshop. 

 

 

 

Inschrijfformulier Kruiden Ateliers